Barista Edition

Icon Be foamy
organic no dairy no gluten vegan

Iemand zin in koffie? Geniet van een heerlijke cappuccino met onze Barista Edition. Gemaakt van de beste mix plantaardige ingredienten met een romige, rijke smaak en precies de juiste schuimbaarheid. Hoe we dit meesterwerk hebben gemaakt? Met de romigheid van kokos, de natuurlijke zoetheid van rijst, en een vleugje van de beste Italiaanse soja. En dat geblend in een perfect gebalanceerd plantaardig alternatief voor melk. Volledig biologisch, ongezoet en lactosevrij, uiteraard. Want wij geloven dat de betere keuze ook de beste smaak verdient. Dus daarom gaan wij altijd een stapje verder. Plant-based is the way forward, so we made it delicous.

Gebruik onze foamy barista edition in je homemade cappuccino, latte of ijskoffie.

View nutrition per 100g View ingredients
BARISTA

The planet called

Het is tijd om de standaard te flippen en biologisch plantaardig de nieuwe norm te maken. Dat is niet alleen beter voor flora en fauna, maar ook voor de vruchtbaarheid van de aarde en dierenwelzijn. Gelukkig biedt de natuur veel moois en lekkers, dat we zorgvuldig kunnen oogsten en kunnen blenden in smaakvolle plantaardige drinks, zoals deze barista. Cheers, planet!

Wil je meer weten over onze missie? Bekijk onze FAQ

Verder

Onze Barista Edition is een plantaardig alternatief voor melk. Het is ongezoet en bevat geen lactose of gluten. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Inspiratie nodig?