Best of Plants Chocolate

Icon Bop chocolate
organic no dairy no gluten vegan

Wat krijg je als je het allerlekkerste ooit (chocolade), mixt met heerlijk romige kokos, een scheutje van nature zoete rijstdrink en een vleugje van de beste Italiaanse soja? Niets minder dan een heerlijk zoete plantaardige treat met een intens rijke chocoladesmaak. Dat is onze Best of Plants Chocolate. Volledig biologisch en lactosevrij, uiteraard. En net dat extra beetje fairtrade cacao. Want wij geloven dat de betere keuze ook de beste smaak verdient. Dus daarom gaan wij altijd een stapje verder. Plant-based is the way forward, so we made it delicous.

Warm of koud, geniet van ons plantaardig alternatief voor chocolademelk zoals jij dat wil! Tip: probeer ook eens de lekkerste choco milkshake door 'm te blenden met bevroren banaan. Cheers!

View nutrition per 100g View ingredients
Ak drinks 216926

The planet called

Het is tijd om de standaard te flippen en biologisch plantaardig de nieuwe norm te maken. Dat is niet alleen beter voor flora en fauna, maar ook voor de vruchtbaarheid van de aarde en dierenwelzijn. Gelukkig biedt de natuur veel moois en lekkers, dat we zorgvuldig kunnen oogsten en kunnen blenden in smaakvolle plantaardige drinks, zoals deze chocoladedrink. Cheers, planet!

Wil je meer weten over onze missie? Bekijk onze FAQ

Verder

Onze Best of Plants Chocolade is een plantaardig alternatief voor chocolademelk. Het bevat geen lactose of gluten. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Inspiratie nodig?