Coco Supreme

Icon Cs coconut
organic no dairy no gluten no soya vegan

Onze nieuwe Coco Supreme drink laat ons kokoshart sneller kloppen. Voor deze tropische held combineren we de romigheid van kokosmelk met de frisheid van kokoswater, om samen te blenden tot een heerlijke kokosdrink. Gekoeld het lekkerst, vakantievibes gegarandeerd. Volledig biologisch, ongezoet en lactosevrij, uiteraard. Want wij geloven dat de betere keuze ook de beste smaak verdient. Dus daarom gaan wij altijd een stapje verder. Plant-based is the way forward, so we made it delicous.

Geniet van deze verfrissende kokosdrank in een smoothie met groente en fruit, of geef een tropische touch aan je havermout of granola. Of wat dacht je van een cocktail… Pina colada anyone?

View nutrition per 100g View ingredients
Ak drinks 216910

The planet called

Het is tijd om de standaard te flippen en biologisch plantaardig de nieuwe norm te maken. Dat is niet alleen beter voor flora en fauna, maar ook voor de vruchtbaarheid van de aarde en dierenwelzijn. Gelukkig biedt de natuur veel moois en lekkers, dat we zorgvuldig kunnen oogsten en kunnen blenden in smaakvolle plantaardige drinks, zoals deze kokosdrink. Cheers, planet!

Wil je meer weten over onze missie? Bekijk onze FAQ

Verder

Onze Coco Supreme is een plantaardig alternatief voor melk. Het is ongezoet en bevat geen lactose of gluten. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.