Creamy cappuccino Almond drink

Icon AK Drink Cappuccino
organic no dairy no gluten no soya vegan

Onze nieuwe creamy cappuccino Almond drink is puur genot. Deze romige verwennerij is gemaakt door de lekkerste amandelen te mengen met koffie voor een onweerstaanbaar rijke smaak. Het liefst gekoeld geserveerd, bij voorkeur met een paar ijsklontjes voor die extra verfrissing. Volledig biologisch en uiteraard veganistisch. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste keuze ook de meest heerlijke smaak verdient. Daarom gaan wij altijd een stapje verder. Plant-based is the way forward, so we made it delicious.

Geniet van deze romige cappuccino drank als koffie milkshake met vegan kokosijs, of schenk het in een to-go beker voor onderweg! Of het nu warm of koud is, het is altijd heerlijk... nu nog proberen!

View nutrition per 100g View ingredients

The planet called

Het is tijd om de standaard te flippen en biologisch plantaardig de nieuwe norm te maken. Dat is niet alleen beter voor flora en fauna, maar ook voor de vruchtbaarheid van de aarde en dierenwelzijn. Gelukkig biedt de natuur veel moois en lekkers, dat we zorgvuldig kunnen oogsten en kunnen blenden in smaakvolle plantaardige drinks, zoals deze kokosdrink. Cheers, planet!

Wil je meer weten over onze missie? Bekijk onze FAQ

Verder

Onze Coco Supreme is een plantaardig alternatief voor melk. Het is ongezoet en bevat geen lactose of gluten. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.