Almond Frostick

Icon Cf almond mockup ccexpress
organic no dairy no soya vegan

De Almond Frostick is onze versie van de choco amandel klassieker. Het is zoet en nootachtig amandelijs, gedipt in een dikke laag krakende chocolade met gekarameliseerde stukjes amandel. Uiteraard 100% biologisch, plantaardig en van nature lactosevrij. Dat is namelijk alles wat we nodig hebben om heerlijk ijs te maken. We hebben twee verschillende Italiaanse amandelen gebruikt, zodat het ijs lekker zoet is en tegelijkertijd een echte amandelkick heeft. Dat maakt de Almond Frostick een fantastisch lekkere 2.0 vegan versie van je klassieker. Een ijsje om zonder zorgen op te snoepen.

View nutrition per 100g View ingredients
Abbotkinneys apr222540 2

Goed om te weten

We beloven dat dit ons beste ijs ooit is. Waarom? Omdat de combinatie van amandelijs omhuld met een laagje pure chocolade en gekarameliseerde amandelnoten anders is dan alles wat je ooit eerder hebt geproefd. Het is een match made in ice cream heaven. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat deze Frostick in een betere vorm en formaat is dan ooit. Perfect om thuis of onderweg van te genieten. Sidenote: na het proeven van dit heerlijke ijsje, you might go nuts!

Verder

Onze Almond Frostick is een heerlijke plantaardige en biologische ijsstick op basis van amandelen, zonder lactose, gluten, en soja. Het is dus geschikt voor veganisten en vegetariërs. Vegan ijs is de toekomst.

Waar te koop?

Vind de Almond Frostick in een van de winkels bij jouw in de buurt.