Coco Frost Cocoa

Icon Cocofrost cocao 500125
organic no dairy no soya vegan

Coco Frost Cacao is chocolade ijs, maar dan opnieuw uitgevonden. Het is een soort natuurlijk volmaakt huwelijk tussen de romigheid van kokosmelk, het diep donkere karakter van cacao, de zoetheid van rietsuiker en een frisse kick van de yoghurtculturen. Een nieuwerwetse chocolade-smaakexplosie. Dit vegan chocolade ijs is elke dag een cadeautje.

View nutrition per 100g View ingredients
Coco Frost Cocoa

Goed om te weten

Om mooi schepbaar ijs te maken is een 'droge' stof nodig om de productie soepel te laten verlopen. Wij gebruiken hiervoor een blend van biologische glucosestroop (mix van mais en agave) en rietsuiker. Zoals je misschien hebt gemerkt, is dat een andere bron dan we hiervoor gebruikten in onze Coco Frosts. De belangrijkste reden hiervoor is dat rietsuiker en glucosestroop zorgen voor een hogere 'droogte component' in de totale mix van ingrediënten, waardoor het ijs nog beter geproduceerd kan worden.

We gebruiken alleen de beste ingrediënten waar we achter staan, en rietsuiker is al in ons midden sinds het begin van onze Frosticks. Bovendien haalt de glucosesiroop de cacaosmaak nog meer naar boven. Ook zijn glucosestroop en rietsuiker veilige ingrediënten met betrekking tot allergenen. Hoe fijn is dat!

Kokosmelk bevat verzadigde vetten en die geven je snel een vol gevoel. 110 ml (twee bollen) is voor de normale ijs-eter dan ook voldoende.

Wil je meer weten over kokosvetten? Bekijk onze FAQ.

Verder

Coco Frost chocolade ijs bevat geen zuivel, gluten of soja. Geschikt voor veganisten, vegetariërs en alleseters.