Vanilla

Icon Cf vanilla ccexpress
organic no dairy no soya vegan

Vanille en ijs is een perfecte combinatie: het is zoet, aromatisch en verfrissend. Op jullie verzoek hebben we onze vorige versie geüpgraded, door hem nog lekkerder te maken. De Coco Frost Vanilla is gemaakt van kokosroom vermengd met de puurste vanille uit Madagascar en een snufje rietsuiker. Uiteraard 100% biologisch, plantaardig en van nature lactosevrij. Dat is simpelweg alles wat we nodig hebben om heerlijk ijs te maken. Zoet, toch, hoe het allemaal samenkomt in één pint? Pak een lepel en begin met scoopen!

View nutrition per 100g View ingredients
Abbotkinneys apr221237 1

Goed om te weten

We beloven dat dit ons beste ijsje ooit is. Dus hoe hebben we dit ijsje nog lekkerder gemaakt? Terechte vraag. Om te beginnen hebben we een beetje rietsuiker toegevoegd, wat heel goed combineert met de vanille en helpt om de zoete smaak nog meer naar voren te brengen. En bovendien hebben we ervoor gezorgd dat deze beker rijkelijk gevuld is met romige kokos voor een overheerlijke verwennerij. Vanille baby... what else?

Verder

Onze Coco Frost Vanilla is biologisch en 100% lekker ijs op basis van kokos. Bevat geen lactose, gluten of soja. Het is dus geschikt voor veganisten en vegetariërs. Vegan ijs is de toekomst.

Waar te koop?

Vind de Coco Frost Vanilla in een winkel bij jouw in de buurt.