Frostick Double Cocoa

Icon Cf double ccexpress
organic no dairy no soya vegan

Er is maar één ding beter dan chocolade: dubbel chocolade! Daarom hebben we onze wildste choco-dromen geblend met de lekkerste kokosmelk, en gedipt in een heerlijk dikke laag pure krakende chocolade. Et voilà, zo is Coco Frostick Double Cacao ontstaan. Uiteraard 100% biologisch, plantaardig en van nature lactosevrij. Dat is simpelweg alles wat we nodig hebben om heerlijk ijs te maken. Jouw choco-obsessie zal nooit meer hetzelfde zijn.

View nutrition per 100g View ingredients
Abbotkinneys apr222540 2

Goed om te weten

We beloven dat dit ons beste ijs ooit is. Waarom? De combinatie van pure chocolade en romige kokos omhuld met een laagje chocolade is anders dan wat je ooit eerder hebt geproefd. Het is een match gemaakt in chocolade hemel. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat deze Frostick in betere vorm en formaat is dan ooit. Perfect om thuis of onderweg van te genieten. Sidenote: als mensen op straat raar naar je kijken, is dat omdat je gezicht bedekt is met chocolade!

Verder

Onze Coco Frostick Double Cocoa is een ijsstick op basis van kokosnoot die lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, biologisch en 100% lekker is. Het is dus geschikt voor veganisten en vegetariërs. Vegan ijs is de toekomst.

Waar te koop?

Vind de Coco Frostick Natural in een winkel bij jouw in de buurt.