Coco Frostick

Icon Cf natural ccexpress
organic no dairy no soya vegan

De Coco Frostick Natural is een nieuwerwetse versie van een ouderwets lekker chocolade ijsje. Het is zoet en koel kokos ijs gedipt in een krakende laag dubbeldikke pure chocolade, maar dan wel 100% biologisch, plantaardig en van nature lactosevrij. Dat is simpelweg alles wat we nodig hebben om heerlijk ijs te maken. Je ijsobsessie zal nooit meer hetzelfde zijn.

View nutrition per 100g View ingredients
Abbotkinneys apr222540 2

Goed om te weten

We beloven dat dit ons beste ijs ooit is. Waarom? Omdat de combinatie van romig kokosijs bedekt met een laagje pure chocolade anders is dan alles wat je ooit hebt geproefd. Het is een perfecte match gemaakt in ice cream heaven. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat deze Frostick in betere vorm en formaat is dan ooit. Perfect om thuis of onderweg van te genieten. Sidenote: als mensen op straat raar naar je kijken, komt dat omdat je mond onder de chocolade zit!

Verder

Onze Coco Frostick Natural is een ijsstick op basis van kokos die lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, biologisch en 100% lekker is. Het is dus geschikt voor veganisten en vegetariërs. Vegan ijs is de toekomst.

Waar te koop?

Vind de Coco Frostick Natural in een winkel bij jouw in de buurt.