Almond Daily Delight Strawberry

Icon Add strawberry adobe express adobe express
organic no dairy no gluten no soya vegan

Almond Daily Delight Strawberry is een fris en heerlijk nieuw alternatief voor jouw dagelijkse yoghurt ontbijt. Gemaakt met de beste biologische Tuono-amandelen uit Sicilië en dus van nature lactose- en glutenvrij. Smeuïg, zacht en lekker fris, met een milde nasmaak van echte noten. Voor een lichtere start van je dag.

Een vleugje fruitige zoetheid maakt elke dag beter. Zoete verse aardbeien geven de Almond Daily Delight Strawberry een heerlijke twist. Amandelen, aardbeien en een vleugje van onze kenmerkende kokosmix maken van de Almond Daily Delight een nootachtige traktatie voor iedereen. Voeg wat extra verse bessen, banaan of granola toe om jouw ontbijt compleet te maken. Vaarwel ochtendhumeur, welkom Almond Daily Delight.

View nutrition per 100g View ingredients
ADD Strawb

Goed om te weten

We gebruiken maar liefst 8.8% biologische Tuono-amandelen amandelen in deze yog voor de beste smaak. Amandelen bevatten veel vezels, gezonde vetten, eiwitten en ze zijn ’s werelds beste bron van vitamine E. Combineer de Almond Daily Delight Strawberry yog met wat fruit, muesli of noten voor een voedzaam plantaardig ontbijt.

Wil je meer weten over onze producten? Bekijk onze FAQ.

Verder

Almond Daily Delight Strawberry is van nature plantaardig, bevat geen soja en is glutenvrij. Een heerlijke amandel yog om mee te ontbijten, geschikt voor veganisten, vegetariërs en alleseters.

Inspiratie nodig?