Coco Dessert Orange Blossom

Icon 125g CD Orange Blossom
organic no dairy no gluten no soya vegan

Kokos en oranjebloesem zijn het perfecte duo voor een heerlijk zoet verwenmomentje dat al je zintuigen kietelt zonder schuldgevoel.

Dit fruitige Coco Dessert is gemaakt met verse biologische oranjebloesem en een drupje citroensap. Samen met de zachte en volle smaak van de kokosroom zorgen ze voor een romige textuur die wegsmelt op je tong. Small in size, great in taste.

Bij Abbot Kinney's houden we het graag simpel, daarom hebben we dit Coco Dessert gemaakt met slechts een handvol ingrediënten. Allemaal natuurlijk en plantaardig uiteraard. Gewoon zoals het hoort. No hurt and truckloads of goodness.

View nutrition per 100g View ingredients

Wat is oranjebloesem?

Oranjebloesem is de geurige bloem van de sinaasappelboom. Het wordt al eeuwenlang gebruikt bij het maken van parfums vanwege zijn lustopwekkende eigenschappen en associatie met geluk. Who wants some?

OB website

Goed om te weten

Een bakje van 125 ml Coco Dessert Orange Blossom bevat al alles wat je nodig hebt, dus je hoeft niets anders toe te voegen. Geniet lekker van deze schuldvrije traktatie. Small in size, great in taste.

Voor de rest

Coco Dessert Orange Blossom is plantaardig en bevat geen gluten en soja. Het is dus ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Inspiratie nodig?

Waarom plant-based?

We weten allemaal dat plantaardige zuivel de weg vooruit is. Dus we hebben het heerlijk gemaakt.

Flip your standard
Hero website 2