Coco Dessert Stracciatella

Icon 125g CD Straciatella kleingebruik
organic no dairy no gluten no soya vegan

Deze is voor alle stracciatella-liefhebbers. Eindelijk hebben we een volledig plantaardige versie ontwikkeld van deze klassieker, zonder in te hoeven leveren op smaak.

De Coco Dessert Stracciatella is 100% plantaardig en biologisch, volledig guilt-free EN smaakt verrukkelijk. Om dit meesterwerk te creëren hebben we de lekkerste stukjes biologische chocolade gemengd met de beste kwaliteit kokosroom. Dit zorgt voor een zachte en romige textuur die samen met de zoete chocolade wegsmelt op je tong. Small in size, great in taste.

Bij Abbot Kinney's houden we het graag simpel, daarom hebben we dit Coco Dessert gemaakt met slechts een handvol ingrediënten. Allemaal natuurlijk en plantaardig uiteraard. Gewoon zoals het hoort. No hurt and truckloads of goodness.

View nutrition per 100g View ingredients
ST Website
Stop looking, start enjoying!

Goed om te weten

Een bakje van 125 ml Coco Dessert Stracciatella bevat al alles wat je nodig hebt, dus je hoeft niets anders toe te voegen. Geniet lekker van deze schuldvrije traktatie. Small in size, great in taste.

Voor de rest

Coco Dessert Stracciatella is plantaardig en bevat geen gluten en soja. Het is dus ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Inspiratie nodig?

Waarom plant-based?

We weten allemaal dat plantaardige zuivel de weg vooruit is. Dus we hebben het heerlijk gemaakt.

Flip your standard
Hero website 2