Coco Greek Style

Icon Greek Style Natural
organic no dairy no gluten no soya vegan

Als je ooit in Griekenland bent geweest weet je dat ze daar het goede leven leiden. Ze hebben de code gekraakt van de simpele perfectie van het leven, door het beste te halen uit alles wat ze hebben. Dit heeft ons geïnspireerd om met een nieuwe blik te kijken naar wat we hebben. Dus, in de zoektocht naar de beste Griekse stijl kokosyog hebben we onze pure ingrediënten omarmd en ze laten stralen. In andere woorden, we hebben Griekse yoghurt niet nagemaakt, we hebben het opnieuw uitgevonden.

Ontmoet onze 100% plantaardige organic Griekse yog. De Coco Greek Style is gemaakt van de beste kokosmelk en de juiste yoghurtculturen. Dit geeft de vegan yog een romige en dikke textuur. Heerlijk!

Onze Coco Greek Style heeft hetzelfde vetpercentage als de oude Griekse yog, en is verrijkt met amandelproteïne. Perfect voor alle sportievelingen, of wanneer je nét een tikje langer door wil gaan.

Eureka! The new original!

View nutrition per 100g View ingredients
Greek

Goed om te weten

De Griekse stijl opnieuw uitgevonden. Onze Coco Greek Style is de perfecte balans tussen gladheid en dikte. Het is verrijkt met amandelproteïnen en heeft hetzelfde vetpercentage als de oude Griekse yoghurt. En precies zoals je van een Griekse yog mag verwachten, heeft het een subtiel zuur nasmaakje. Perfect voor het maken van vegan tzatziki bijvoorbeeld, of gewoon lekker puur natuur.

Verder

Coco Greek Style is een volle, vegan kokosyog, bevat geen soja en is glutenvrij. Geschikt voor veganisten, vegetariërs en alleseters.