We're hiring!

Screenshot 2020 11 10 173046

Product Developer (Dutch)

Wil jij bijdragen aan de versnelling van de transitie naar een duurzaam voedselsysteem? En denk jij hier op het vlak van productontwikkeling een bijdrage aan te kunnen leveren? Dan zoeken wij jou!

Abbot Kinney’s is een jong internationaal bedrijf uit Amsterdam, onderdeel van de Wessanen Groep. We maken yog en ijs en gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten die biologisch en 100% plantaardig zijn.

We geloven in goede, voedzame voeding die gemaakt is met respect voor mens, dier en planeet. Veel mensen geloven in onze visie en daarom zijn we enorm hard aan het groeien. We zijn op dit moment verkrijgbaar in meer dan 10 landen.

Het is leuk werk om nieuwe lekkere dingen te maken die goed voor je zijn, en mensen ervan te overtuigen dat een plantaardigere wereld een goede wereld is. Maar internationale groei, nieuwe klanten en nieuwe producten, dat is ook een flinke uitdaging.

Gelukkig hebben we een fantastisch team. Met slimme, ondernemende mensen die niet te beroerd zijn om hun mouwen op te stropen. Het is hard werken, maar als tegenprestatie wordt je goed beloond, en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Niet meer dan normaal.


Wat wij zoeken?

Per januari 2021 zijn wij op zoek naar een productontwikkelaar. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en ontwikkelen van plantaardige zuivel alternatieven. Bij de ontwikkeling van een nieuw product zal je de mogelijkheid krijgen om vanuit een conceptfase toe te werken naar een product dat klaar is voor productie. Daarnaast ben je betrokken bij de optimalisatie en uitbreiding van onze huidige producten portofolio.

De rol bestaat uit de volgende werkzaamheden:

- Optimaliseren van de huidige producten

- Ontwikkelen van nieuwe producten

- Opschalen vanuit het lab tot kleine productievolumes

- Overzichtelijk rapporteren van bevindingen en resultaten in verschillende onderzoek stadia.

Verantwoordelijkheden

Tijdens deze stage draai je volwaardig mee in het Marketing team van Abbot Kinney’s. We geloven in learning by doing, dus je krijgt vanaf dag 1 al veel verantwoordelijkheid. Het is een klein team, dus we werken nauw samen en zijn altijd bereid elkaar te helpen. Je ondersteunt het team in alle dagelijkse werkzaamheden en zal o.a. bezig zijn met:

  • Managen van de online (social) media kanalen van Abbot Kinney’s
  • Community management en social content planning
  • Opzetten en uitwerken van influencer & PR activaties
  • Assisteren ontwikkeling en uitwerking van (product)campagnes
  • Assisteren bij nieuwe productlanceringen
  • Copywriting voor website, social media, in-store materialen
  • Analyseren van websitedata & social media data
Wat bieden wij?

Een unieke baan in een jong, snelgroeiend bedrijf waarbij je veel kunt leren en snel verantwoordelijkheid krijgt. Wij bieden een rol van 40 uur per week aan en een marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring.

Wij zorgen voor een ambitieuze werksfeer waarbij zelfontwikkeling belangrijk is. Verder kun je goede koffie, veel vrijheid en een goede borrel (op z’n tijd) verwachten. Dit natuurlijk samen met de allerleukste collega’s. En je hoeft nooit meer na te denken over jouw ontbijt & toetje!

Lijkt je dit wat?

Vertel ons dan waarom juist jij de perfecte aanvulling op ons team bent en waarom Abbot Kinney’s jou zo een uitdagende werkplek lijkt. Mail dit samen met je CV naar jimme.slippens@abbotkinneys.com.

Lijkt dit je wat?

Vertel ons dan waarom jij de perfecte aanvulling op ons team bent en waarom Abbot Kinney’s jou zo een uitdagende werkplek lijkt. Stuur je motivatiebrief & CV naar info@abbotkinneys.com ovv. “Vacature Online Marketing en Social Media Stage”

AK Logo Social 191224 100439

Plant-based dairy is a no brainer. It is more sustainable, animal friendly and healthy than dairy produced by animals. But most important it can be mind-blowing delicious. Try one of our favourite recipes.

More by Abbot