Ons verhaal

AK March210215

Waarom zijn we begonnen?

Plantaardig is een no brainer. Het is duurzamer, diervriendelijk en gezonder dan zuivel geproduceerd door dieren. Desondanks is het nog maar 11% van de totale vraag naar zuivel.

We zijn niet verrast. Mensen willen het juiste doen, maar niet als het voelt als een stap terug in kwaliteit of plezier. Daarom is het sinds 2014 Abbot Kinney's doel om de betere keuze verrukkelijk te maken, binnen handbereik en top of mind.

Het is onze missie om standaard te flippen en van "gewone" zuivelproducten het alternatief te maken.

Wat beloven we

Al onze producten worden exclusief gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten die biologisch, clean en 100% plantaardig zijn. We bieden een breed scala aan plantaardige yog en ijsjes die laten zien dat plantaardige alternatieven voor zuivel niet alleen duurzamer, diervriendelijker en gezonder zijn, maar vooral ook verrukkelijk.

AK May21 DSC03565
De familie

Your Guide to Good Food

Kennis en bewustzijn zullen uiteindelijk de manier veranderen waarop de mensheid eet. Maar we houden te veel van onze planeet om een passieve rol te spelen in deze pijnlijk trage transformatie. Wij geloven dat we de grootste impact kunnen maken door mensen te kietelen en nieuwsgierigheid naar goed eten op te wekken. Dat is de reden waarom Abbot Kinney's is begonnen met het content label 'Your Guide to Good Food'.

Met de hulp van een team van experts zullen we onderzoeken wat goed eten betekent. Aan welke "kwalificaties" moet worden voldaan, zowel vanuit ethisch, duurzaam en gezondheidsoogpunt. We zullen onze huidige relatie met goed eten onderzoeken en manieren waarop we dit kunnen verbeteren.

Benieuwd naar goed eten? Volg onze reis!

Waarom plantaardig?

We weten allemaal dat plantaardig de weg vooruit is. Daarom hebben wij het verrukkelijk gemaakt.

Flip your standard
Foto els